perjantai 27. syyskuuta 2013

Liian hapokasta

Kuukausi treenejä takana ja melkoista takkuamista on. Kropassa näkyy ihan positiivisia muutoksia, mitä nyt tuollaisella kuukauden aikajänteellä ylipäätään on mahdollista saavuttaa, eli sellaista perusjäntevyyttä on tullut lisää ja rasvaprosenttikin näyttää jonkin verran pienentyneen. Laiskasti olen syönyt ja paino on sen johdosta yhä samassa. Ei hjyvä. Miten se voikin olla niin vaikeaa pakottaa itseään syömään enemmän!?

Haasteet liittyy aerobiseen kuntoon sekä liikkuvuuteen. Eilen tehtiin benchmark treeni kuukauden takaiseen ja aika ei parantunut yhtään, vaikka se lähtökohtaisesti oli jo huono. Vedin ryhmän toisiksi huonoimman ajan, eli käytännössä kaikki muut paransi aikojaan. Se syö vähän miestä. Tai ehkä vähän enemmänkin.

Liikkuvuuden kanssa on myös ongelmia, koska nilkka jäykistyy treenaamisesta ja takareidet sekä rintaranka on aika kireänä. Aiheuttaa kaikenmoisia ongelmia eri liikkeisiin. Venyttelyt otin nyt mukaan ja tottakai liikkuvuushaasteista saa sen puutetta syyttää. Laiska mikä laiska. Yhtään treeniä en kuitenkaan väliin jättänyt.

Vieläkin sieppaa, vaikka treeni oli jo eilen, mutta pitää vaan yrittää puskea. Yllättävän hankalaa on asennoitua siihen, että ne rapakuntoisista rapakuntoisimmatkin vetää ohi, vaikka tottakai oman taustansa ymmärtääkin. Ehkä siinä ärsyttää sekin, että muut ei siitä mitään tiedä. 

No se treeneistä. 

Huomenna on luvassa kontrollimagneetti - tunti tuubihubaa kanyylin kera. Mietin tuossa, että kun se laite on maksanut varmaan pienimuotoisen kasan rahaa ja pitää kovaa mekkalaa, niin miten ne kuulokkeet on voitu suunnitella niin käsittämättömän surkeiksi? Hoitajaltahan siis saa pyydettyä radion päälle, mutta on ne niin päin helvettiä suunniteltu ne kuulokkeet, ettei siitä saa selvää! Kuulee kuvauksen aikana pari hassua värssyä niissä väleissä, kun kuvaussarjaa vaihdetaan ja mekkala on parin sekunnin ajan poissa.

Ehkä mä laulan siellä omat laulut. Laatu on ainakin taattu.t. Madratios

2 kommenttia:

  1. Joo ei sieltä kyllä mitään musaa kuulu kunnolla, kun sielä magneettikuvauksessa on :D. Oli aikas puuduttavaa viimeks se kuvaus, kun joutu sielä putkessa yhteen putkeen makaamaan 1,5 tuntia...hohhoijaa :D. Se on kyllä ärsyttävää, kun kunto pitää rakentaa kokonaan alusta, mut kyl se siitä vielä iloks muuttuu. Toivottavasti kuvauksista tulee hyviä uutisia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saa kertoa kenellekään, mutta vedin viime kerrasta viisastuneena 5mg pamin, niin se meni oikein rattoisasti. Varsinkin, kun nyt on jo hetken saanut olla täysin ilman mitään lääkkeitä, eikä oikein omaa enää toleransseja. Jostain syystä kuvaustulokset ei mua jaksa kiinnostaa yhtään. En tosin osaa sanoa olenko mä onnistunut sen puolen henkisessä käsittelyssä, vai onko se vain jotain kieltämistä. En mä tiedä. Kyllä ne sit kertoo, jos jotain kerrottavaa on.

      Poista