keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kol-kol-kolesteroli

Nyt on treenit aloitettu! Takana kahdet treenit ja kyllä oli ensimmäinen veto tuskaa. Kunto on tosiaan jäänyt sinne jonnekin ja tuntui, että keuhkot tulee pihalle. Ensimmäisten treenien jälkeen arvoin hetken, että uskallanko lähteä rattiin vai pyörrynkö siihen paikkaan. En kuitenkaan jutellut Norjaa, joten siltä osin meni odotettua paremmin.

Ihan mielenkiintoisia treenejä nuo crossfit hommat. Vanha kansa sanoisi sitä kuntopiiriksi, mutta on se sentään vähän nykyaikaisempaa kuin ne yläasteen kuntopiirit. Monipuolista siis ja vaikka nilkka vähän juoksemista vielä vieroksuu, niin kynkkäsin vaan menemään.

Hittilaji tiedän, mutta ei se mua haittaa. Golfia en lähde pelaamaan, vaikka sitä kaikki muut hakkaakin, joten saa mullakin olla joku hittilaji ;) Ei musta ainakaan vielä ole mitään crossfit-uskovaistakaan tullut.

Ensimmäisessä treenissä vedettiin treenin lopuksi sarja kelloa vastaan. 200m juoksua, 15 syväkyykkyä, 15 punnerrusta ja 15 jotain voimistelurengasvetoa. Sen jälkeen kaikkia 12 toistoa ja putkeen vielä 9 toistoa. Lopuksi vielä 200m juoksua. Kaikki nuo siis putkeen. Toki taukoja sai pitää, jos siltä tuntui. Muut meni ilman breikkejä, mutta punnerrukset hapotti aika pahasti. Jotkut maratooneja vetäneet kaverit meni koko setin alta 5 minuuttia - mulla meni 7:31. Ei se nyt taustan huomioon ottaen ihan paskasti mennyt, mutta onhan siinä parantamista. Kyllä sen joku keskeyttikin.

Noin 2kk. Siis hoitojen loppumisesta ja treenit käynnissä. Ei paha. Kunhan tuohon nopeaan sykkeen nostoon taas tottuu, niin sekin alkaa kyllä hyvältä tuntumaan. Vielä se ei tosiaankaan tunnu hyvältä :)

Työhöntulotarkastuskin oli ja meni. "Työkykyinen" oli maininta lausunnossa. Ihan kiva, ei tule potkuja heti tuonkaan takia.

Ylläri oli se, että kolesterooli oli vähän koholla. Yläraja on 5,0 ja mulla oli 5,6. Onkohan tässä nyt sitten tullut mussuteltua liikaa rasvaa, vai johtuneeko tuo jollain tapaa hoidoista? Mene ja tiedä, mutta eiköhän tuokin laskene, kunhan tässä tulee pidempi treeniputki alle. Okei, onhan tässä vähän mussuteltu sipsejä, mutta ei nyt mitään överöintiä kuitenkaan. Pari kertaa viikossa jotain herkkuja, muuten mennään aika spartalaisen karulla ruokavaliolla.


t. Madratios


2 kommenttia:

 1. Heippa!
  Mulla oli hoitojen jälkeen sama ongelma eli kolesterolit lievästi koholla. Aikaisemmin ei ollut koskaan ollut. Pyysin lääkkeet ja sain ja niillä se kokonaiskolesteroli sitten laski alle vitosen.
  Onnea vaan kovan taiston selvittämisestä. Oletko muuten naamakirjassa "Eniten vituttaa syöpä" -ryhmässä? Hyvää jatkoa. Leena Jyväskylästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Kyllä mä aina joskus seuraan sitä foorumia, mutta ei tule juurikaan osallistuttua keskusteluihin.

   Poista