perjantai 16. toukokuuta 2014

Ei mitään vakavaa

Tapasin tänään tutun kontrollilääkärini. Se on kyllä mukava mies. Sopivasti mutkattoman suora kaveri. Kertoi onneksi heti kärkeen, että mitään vakavaa ei kuvista löytynyt. Huh!

Mahasta ja sen voinnista kyseli, koska mahaan oli ilmestynyt kaksi uutta imusolmuketta. Ne oli kuitenkin tulkittu normaaleiksi ja normaalin kokoisisiksi. Kontrolloidaan kuitenkin mahan TT:llä elokuussa.

Ei pitänyt siis huolestuttavana. Silti kuitenkin sama trendi jatkuu, eli koko ajan on jotain pientä ylimääräistä. Viittaan nyt tuohon TT:hen, joka tulee ylimääräisenä jälleen elokuussa. Lisää säteilyä, siitähän se kroppa tykkää. Ilmeisesti se kuitenkin voidaan tällä kertaa tehdä natiivina. Ehkä.

P-Afoksen yläraja on 105 ja nyt muistin kysyä mikä se itselläni on. 122 oli viimeisen kokeen mukaan. Korkeimmillaan se oli heilunut 144:ssä. Näin näytöltä trendin ja se näytti vähän aaltoilevalta. Nyt kuitenkin siis taas hieman laskusuunnassa. Sen seuraamista jatketaan ja ehkäpä se siitä joskus laskee.

P-Afosta oli muutenkin nyt seulottu tarkemmin ja todettu, että se nimenomaan tulee luustosta eikä maksasta. Voisi siis viitata vuoden takaiseen luunmurtumaan, mutta lääkäri oli kuitenkin silminnähden yllättynyt, kun tajusi sen olleen jo 12kk sitten. Eli käytännössä siis koholla oleva arvon syy jäi vieläkin mysteeriksi. Olkoon niin, ei kai sillä niin väliä.

Onneksi saan nyt olla rauhassa syöpäklinikan touhuista elokuuhun asti. Tuntuu, että ravaan siellä harva se viikko. Elokuussa sitten taas kaikki huvit luvassa, kun kontrollit sisältää kolmet kuvantamiset ja verikokeet. Melkoisen heavya noin niinku kontrolleiks.


t. Madratios

3 kommenttia:

 1. Ihan hyvää sulle siis kuuluu, se on hienoa! Niin tännekin, tai no, tiistaina kuullaan magneetin tulokset. Mutta eiköhän kaikki ole ok, niin ainakin mieluiten asennoituu. -Muutenhan tää elämä menee ihan hermoiluksi. Hyvää kesää sinne!

  VastaaPoista
 2. Hieno homma, ettei mitään löytynyt!!! :) Nyt saat onneks kesän viettää taas ilman noita kontrolleja. Eikun oikein riemukasta kesää!! t:Sari :)

  VastaaPoista
 3. Huolettoman kesän toivotukset minultakin! Hyvä, ettei mitään kurjaa löytynyt. Alkuvaiheen kontrolleissa ovat tarkkoja ja hyvä niin. Ylimääräiset kokeet harmittavat, mutta mielenrauhan vuoksi itse koin ne kuitenkin hyvinä.

  Iloista ja aurinkoista kesää!

  VastaaPoista