maanantai 31. joulukuuta 2012

Kuudes hoito

Hankala sanoa käykö nämä hoidot kerta kerralta rankemmiksi, vai tuntuuko se vain siltä. Neljä vuorokautta sytostaatteja oli tämän kerran nimi ja äkkiseltään se tuntui rankimmalta tähän saakka. Ensimmäisen päivän jälkeen en enää mitään alas saanut ja vessakäynnit tuntuivat edelliskertojakin kuvottavimmilta. Pyysin jopa lääkäriltä tajuntaa laajentavia, mutta yllättäen näitä pyyntöjä ei tunnuta kauhean vakavasti otettavan, vaikka niitä ihan vakavissaan olisin ollut valmis ottamaan. Sitkeästi hoitajat kuitenkin joka kerta kyselivät jaksaisinko jotain syödä, mutta ei mitään jakoa. Vesikin maistui saastuneelle, niin siinä ei kyllä tehnyt mieli yhtään mitään.

Päiviä piristi tuttavien visiitit ja nykyään Hollannissa asuva vanha laskukaverikin kävi moikkaamassa, kun Suomessa sattui olemaan. Sai sitten kuulla kaikki uutiset samalla kertaa, kun ei tilanteesta vielä tiennyt ja sain samalla päivityksen omasta tilanteestaan. Miekkonen kun on parsittu hiljattain kasaan pahan laskuonnettomuuden jäljiltä. Pystyy onneksi vielä surffaamaan, vaikka lumilautailut on kohdaltaan nyt laskeskeltu. Sain vähän  voimia itsekin, kun ajattelin millaisen leikkaus -ja kuntoutusrumban on joutunut käymään läpi noinkin onnistuneesti.

Hoidoista päästyäni taistelin sisääni kebabit, joka jostain syystä tuntui uppoavan. Tuo suolaisen halu tuntuu jotenkin olevan läsnä, vaikka olisikin huono olo. Kebabin jälkeen nopeasti nukustelemaan ja kyllähän siinä tuli otettua unta taas sen 16 tuntia. Pääkoppa tuntuu tällä hetkellä melko sumealta...

Ja tietysti hyvää uutta vuotta kaikille. Juhlinnan virkaa tänä vuonna toimittakoon kotitekoiset hampurilaiset ja leffa. Jos pysyy hereillä :) Vanhemmat toivat luettavaksi Lance Armstrongin kirjan, jonka olivat tuttaviltaan saaneet, joten enköhän ota senkin työn alle hetimiten.
11 kommenttia:

 1. Moi!Tosi tylsää toi sun vointisi. Mutta mukavaa kaverien visiitit ja selvästi niiden piristävä vaikutus. Täällä paukkuu jo kovasti vaikka kello on vasta 21.30. Turha kuvitellakaan lähteä koiran kanssa ulos. On tosi paukkuarka, pelkää ukkostakin ihan sikana.
  Pari lasia kuoharia ja huomenna pariksi tunniksi töihin.
  Oikein hyvää uutta vuotta ja parempia fiiliksiä!

  Terv. Tellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli isompi koira hoidossa ja pienempikään ei sen kummemmin paukkuarka ole, joten ihan kivuttomasti meni siltä osin. Kuohari olisi kyllä maistunut, jos olisi ollut siinä kunnossa...

   Poista
 2. Hyvää ja parempaa Uutta Vuotta! Toivottavasti olosi paranee pikaisesti. Kovasti on täällä Imatrallakin paukuteltu raketteja. Käytiin mekin muutama raketti ampumassa lasten kanssa taivaalle. Vanhempi tyttö lähti kaupungille kaverin kanssa ja jätti Putte koiran meidän hoiviin...ei paljon onneksi raketteja pelkää...eikä meidän kissa Lottakaan ole ollut moksiskaan :). Mutta nyt pitää meidänkin mennä jo nukkumaan...joten paljon voimia ja uskon ja toivon, että tästä vuodesta tulee sinulle parempi :)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Kovia ovat kokemuksesi tähän mennessä ja tarvitset voimia myös jatkossa. Parempaa Uutta Vuotta 2013 ja onnea matkaan! Cheers!

  VastaaPoista
 4. Kaikkea hyvää Sinulle vuonna 2013! Uskotaan, että hoidot purevat tehokkaasti.

  Tsemppiä tämänkertaisesta koettelemuksesta toipumiseen, iloa ja valoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tähän asti ovat purreet. Katsotaan sitten seuraavista kuvista taas, mitä siellä kropassa tapahtuu. Harmi, kun ei päältä päin näe.

   Poista
 5. Tervehdys ja todella todella hyvää alkanutta vuotta !
  Toivottavasti olo on jo huomattavasti parempi ja elämä voittaa!

  Itse olen huomannut noitten "tajuntaa laajentavien" lääkkeiden saannissa saman. Nyt kun tauti uusi niin pyysin lääkäriltä että voisko ihan oikeasti saada jotain, että pysyis pää kasassa. Vastaus oli että mitä ihmettä sä niillä kun olet noin iloinen ja positiivinen.... Niin no... En mä nyt tietenkään itke, huuda, hakkaa päätä seinään lääkärin vastaanotolla mutta :)
  En saanut lääkettä. :)

  Näihin tunnelmiin palataan astialle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä lähinnä pyysin, että olisin saanut jotain päätä turruttavaa hoitojen ajaksi, mutta kovin ovat nihkeitä ottamaan tosissaan noita keskusteluja. Pitää kehitellä siihen joku taktiikka :)

   Poista