keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Räkä poskella

Kaaduin tänään perseelleni oikein huolella. Olohuoneessa - en siis edes ulkona, kuten olettaa saattaisi. Pohje kramppasi noustessani tuolista ylös ja siitä spontaani reaktio on näköjään kaatua suorilta jaloilta hanurilleen. Siellä minä sitten lattialla taistelin kramppaavan pohkeen kanssa ja se on muuten kivuliasta se. Tiedätte varmasti sellaisen yöllä iskevän kivuliaan pohjekrampin. Tämä oli juuri sellainen.

Muutenkin on nyt molemmat pohkeet yrittäneet muutamana yönä kramppailla ja vielä erikoisempana paikkana jalkapohjat. Sekin on törkeän kivuliasta, kun jalkapohja kramppaa! En tosin ymmärrä miten se voi krampata, mutta niin vain tekee. Olenko sitten juonut liian vähän vettä vai mistä lie johtuu, mutta heti vedin vettä enemmän ja päälle vielä magnesiumit. Näin on joskus opetettu, kun kamppailulajeissa pohkeet kramppaili.

Jalkaoireista kun tässä puhe on, niin myös oikean jalan varpaanpäät ovat viime hoidon jälkeen olleet melko tunnottomat. Sen aina välillä unohtaa, kunnes jossain tilanteessa sen taas selkeästi huomaa. Suihkussa esimerkiksi sen huomaa erityisen hyvin. Ei onneksi haittaa normielämää, mutta näin havaintona.

Ja että pää ei jäisi huomiotta, niin en tiedä olenko löytänyt yhden nenäkarvojen funktion, mutta yksi niistä lienee pitää räkä siellä sisällä - ei poskella. Nyt, kun niitä ei ole, niin räkähän valuu jatkuvana norona täysin vapaasti ulos. Se tietysti tarkoittaa jatkuvaa niistämistä, joka ei ole ihan tavallisen flunssan määriä vastaavaa. Laskin tuossa, kun käytin koirat iltapissillä korttelin ympäri, että yhdeksän kertaa niistin matkan aikana nenän. Siinäpä teille päivän tilastopieru, olkaa hyvät.

Koirien ulkoiluttamista lukuunottamatta olen pääasiassa pysytellyt neljän seinän sisällä. Solut lienee matalalla vielä ja päivystys ei houkuttele sitten yhtään, joten päätin yrittää pysyä vapaana flunssista sun muista erikoisuuksista. Perjantaina on taas labrat ja silloin nähdään, missä leukosyytit ja muut veriset arvot menee. Eiköhän sitä perjantaina taas ihmisten ilmoille siis uskaltaudu ja ensi viikko alkaakin olla taas buukkailtu tätyteen kaikenmoista.

Nyt toivun äskeisestä mäkkiateriasta, josta olin haaveillut eilisestä saakka ja jonka takia otin riskin flunssan saamisesta ja joka sitten petti totaalisesti. Karmeeta kuraa. Älkää syökö niitä.


t. Madratios

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Tää nenäkarvajuttu pani ihan miettimään.
  Onks miehillä ja naisilla erilaiset nenäkarvat
  mun mielestä mulla ei ole nenässä karvoja ollenkaan (tai sitten vain jotain untuvaa), eikä
  räkä kyllä valu.
  Pitäsköhän soittaa luontoiltaan...
  Tätä mietiessä, voi hyvin1

  Terv. Tellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hajuakaan, mutta ei ikinä ole tällä tavalla räkä valunut. Ja se vaivaa siis nimenomaan ulkona.

   Poista