perjantai 14. joulukuuta 2012

Päivystys VIP

Niinhän siinä vain kävi, että kuume sinne kolmekasiin ponkaisi, joten täällä päivystyssängyllä makoillaan. Sama setti, kuin viimeksikin. Kunpa ei olisi infektio, mutta turha taitaa olla toivo. Se selviää tuossa muutaman tunnin päästä.

Kolmas reissu päivystykseen ja toinen kuumeilu viiden hoidon aikana. Juuri tällä hetkellä ei huumori riitä vääntämään vitsiä asiasta

2 kommenttia:

 1. Anteeksi kun kokoajan kommentoin, mutta haluan vielä painottaa sitä minkä varmaan jo tiesitkin, että nuo neutropeniset infektiot on todella yleisiä. Jotkut käyvät vuorotellen osastolla ensin kuuria saamassa, ja sitten infektiohoidossa, joka ikisen kuurin jälkeen. Vaikka käsihygienian merkityksestä aina muistutellaankin, totuus on myös se että asiaan ei itse pysty paljoakaan vaikuttamaan. Monesti infektion aiheuttaja on omassa vartalon normaalissa bakteerikannassa asuva pöpö.

  Jaksamista sinne päin, hampaat irvessä taistellen yksi kuuri kerrallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sitä tiennyt, että ne ovat yleisiä. Mielikuva pikemminkin oli, että ovat harvinaisia. Aikaisempaan kommenttiisi liittyen vastaan vielä, että itsellä yleisoireet ei olleet horkan aikana sellaisia, että olisi tullut mieleenkään hakeutua päivystykseen. Normaali meno, mutta välistä paleli samalla tavalla, kuin kuumeessa.

   Täällä sitä kärvistellään.

   Poista