torstai 27. joulukuuta 2012

Momemtum

Hyvä fiilis valtasi mieleni tässä sytostaattien keskellä, kun frendi tuli käymään ja keksittiin siinä sitten ideoida uusia liiketoimintaideoita. Sparrailtiin siinä sitten useampi tovi.

Siitä ainakin sain tälle kertaa tarvittavan piristysruiskeen makoilla tämä kuudes hoito läpi, joka siis alkoi tänään. Luvassa on monipuolinen setti sytostaatteja ja bileet jatkuu aina tuonne sunnuntain / maanantain tietämille.

Joulukin meni lungisti b-luokan elokuvia katsellessa, sekä pihvilihaa syöpötellen. Eilen tosin pääsin jopa perinteisten jouluruokien makuun, kun tarjolla oli kinkkua. Punaviiniä olisi mieleni halajanut, mutta jätin vetämättä, koska aamulla kahdeksalta odotti labrat. Se olutkin muuten jäi juomatta.

Labroissa olikin sitten koolla kaikki Suomen huonosuonisimmat ihmiset, sillä sen verran kauan kesti kolmella piikittäjällä purkaan parinkymmenen hengen jono. Vajaan tunnin odottelun jälkeen pääsin valuttamaan perustuubit itsestäni testirumban syövereihin ja suuntasin osastolle pyytämään lisää piikitystä. Sitä saa mitä tilaa ja heti kohta siellä jaffan väristä sytostaattia suonta kohti pulputteli. Nam.

Täytyy myöntää, että fiilis oli aika synkkä tänne saapuessani ja taisteluväsymys oli vahvasti läsnä. Olin ehkä jopa hieman alakuloinen. Momentum onneksi kuitenkin löytyi ja nyt aivot ruksuttaa miljoonaa, joka lienee minulle harvinaista, mutta tässä tilanteessa ihan toivottavaa.

Jospa sitä näillä eväillä taas hetken tarpoo.


t. Madratios
2 kommenttia:

  1. No nyt olet selkeästi saanut joulun aikaan levätä, kun saat uusia hienoja ajatuksia päähäsi. Vain levänneet aivot ovat luovat! Harmi, että meidän jouluateria ei toteutunut yhden nuhanenän takia. Vietetään sukujuhlia parempana hetkenä lähiaikoina, jookos? Ja tsemppiä hoitojaksoosi. Ilmoitathan, jos haluat, että tuomme sinne jotakin.

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä sissi!! :D PIdä toi :)

    VastaaPoista