sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Ihan pöllyissä

Ei mennyt prätkä kaupaksi. Oli kaveri vähän väärässä paikassa ostelemassa, kun vanhan prätkän olisi pitänyt olla uusi ja vielä ilmainenkin. Toivottelin hyvää päivänjatkoa ja kävin vetämässä mopolla pienen lenkin! Ei ollut mikään lämmin keli ajella, mutta onpahan kausi korkattu.

Työntelin siinä lenkin jälkeen mopotinta talliin ja se horjahti hieman niin, että jouduin tuolla oikealla kädellä ottamaan sitä vastaan. Ja kylläpä sillä hetkellä vihlaisi oikein kunnolla tuosta oikean rintalihaksen kohdalta. Siitä, missä laskimoportti on. Kosketusarka se ei onneksi ole, mutta esimerkiksi ovea avatessa kieltämättä kipuilee. Ihan kuin olisi venähtänyt. Toisaalta, eipä noita lihaksia ole juurikaan seitsemään kuukauteen tullut käyteltyä, että en sinänsä ihmettele. Mitään mustelmaakaan ei tullut, joten tuskin sieltä mitkään portin kiinnikkeetkään ratkesivat. Hope so.

Luukivut tulivat sitten kuitenkin viime yönä joskus kahden aikaan. Tosin onneksi ei pahaksi äityneet ja otin heti niiden ilmaannuttua 10mg oxynormia, joka tällä kertaa potkikin ihan okei. Olin jopa hieman pöllyissä vaikutuksestaan ja kaikenlaisia sekavia valveunia tuli nähtyä. Vaikka kivut olivatkin tällä kertaa ihan siedettävät ja lääkkeetkin jeesasi, niin silti se sen verran "pumppaili", että unta ei ennen aamua saanut.  Vähiin jäi siis yöunet.

Yritänpä siis tänä yönä nukkua hieman paremmin.


t. Madratios


4 kommenttia:

 1. Onneksi oli vähän siedettävämpää luukipujen kanssa ja toivottavasti olet saanut univelat nukuttua pois.

  Jaksamista kevääseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt oli sen suhteen ihan inhimmillistä meininkiä. Kyllähän tää kevät tässä menee. Enää kolme sytokertaa ja homma sytojen osalta klaarattu.

   Poista