maanantai 11. maaliskuuta 2013

Verikokeet

Olipas paljon porukkaa verikokeissa tänään. Yleensä, kun olen mennyt sinne aamuruuhkien jälkeen, niin on vain pari hassua ihmistä jonossa. Tänään oli kuitenkin massoittain. Vuoronumeroita jakava konekin oli vielä rikki. Noh, kerkesi ainakin vetää kahviossa aamupalan, kun tapani mukaan torkutin viime tinkaan ja vedin herättyäni vain kuteet niskaan, ja hyppäsin bussiin.

Arvot oli ihan okei. Mitä nyt neutrofiilit taas 0,24, mutta leukkarit sentään oli yli kahden. Hienostihan noilla pärjää, kun ei mitään kuumeoireita ole ollut. Hemoglobiinin ja trombosyyttien kanssa ei onneksi ole vielä tarvinnut kertaakaan kamppailla, vaan ne olivat vieläkin hyvissä kantimissa.

Katselin tänään taas vähän työpaikkoja ja löytyikin ihan mielenkiintoinen pesti. Laittelin ihan viestiäkin, että miten pahasti vaikuttaisi valituksi tulemisen todennäköisyyteen, jos voisi aloittaa vasta elokuussa. Kuulemma se vähän valintaa vaikeuttaisi, mutta ei välttämättä sulkisi täysin pois. Ehkä kuitenkin jätän vielä tässä vaiheessa hakematta, kun varmastikin reaalielämässä aika epätodennäköistä valinnan kohteeksi tuleminen tällä naamalla kesken hoitojen olisi. Ehkä loogisempaa hakea sitten, kun hoidot oikeasti ohi ovat.

Duunailen kuitenkin sen verran, että hahmottelen kuvitteellisen hakemuksen ko. Paikkaan. Toivottavasti jotain yhtä mielenkiintoista on sitten elokuussakin tarjolla. Ihan peruspestit ei välttämättä innosta, jos ei sitten olla rahallisesti selkä seinää vasten.


t. Madratios

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti