lauantai 24. marraskuuta 2012

Läheltä liippaa

Luukivut hellittivät viimein, vaikka päivystyskeikan jälkeen olikin vielä alaselän jäännösjomotusta. Se meinasi hieman haitata nukkumista viime yönä, mutta viimein kahden ja kolmen välillä onnistuin nukahtamaan. Aamulla herätessä alaselkäjomotus loisti poissaolollaan - onneksi. Vaikka kipu ei ollutkaan yhtä paha kuin aikaisemmin, oli se silti epämiellyttävää.

Tämä ilta onkin mennyt seuratessa kehon lämpöä, joka on nyt jojotellut normaalin 36,2:n asteen ja vähän korkean 37,4:n välillä pariinkin kertaan. Nousee aina tuonne yli 37 ja laskee taas normaaliin. Vähän on kieltämättä ärsyttävää, vaikka ei nyt onneksi ihan vielä päivystyskeikan rajalle ole noussutkaan. 37,5 astetta on se raja, jolloin olisi hyvä soitella osastolle ja kysellä mitä mieltä siellä ollaan.

Huumori on koetuksella, jos tästä vielä päivystyskeikka tulee. Ja jos sinne joudun taas suuntaamaan, niin pyydän ehdottamasti VIP-passia. Pakkohan niillä on vakioasiakkaille jokin vip-kohtelu olla.

Törmäsin muuten tuossa netissä surffaillessani mielestäni erinomaiseen kirjoitukseen, joka hyvin monilta osin summaa myös omaa ajatusmaailmaani tästä elämästä. En vain yhtä täydellisesti sitä kaikilta osin noudata kuin kirjoittaja, mutta hyvä motivaatioruiske se oli. Lukekoon ken haluaa. Löydät kirjoituksen täältä: Elämä, josta ei tarvitse jäädä lomalle

Myös Power Of Habit -kirja menee lukulistalle. Olen melko intohimoinen ihmisten välisen kanssakäymisen empiirinen tutkija, koska kohtaan työssäni jatkuvasti minulle ennestään tuntemattomia ihmisiä. Ihmisten välinen kanssakäyminen kiinnostaa siis minua kovin. Aina se myös jaksaa yllättää ja antaa ihmettelemisen aihetta.

Tällä hetkellä lämmöt pyörii 37,0:n ja 37,4:n välillä, joten nähtäväksi jää mitä tässä tapahtuu. Melkoista rumbaa täm aika-ajoin tuntuu olevan. Anger management leffan repliikkiä lainatakseni - "Goosfraba".

t. Madratios

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti