keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ei enää uusijoita

En hoitojen aikana kirjoitellessa edes maininnut asiasta, mutta taas edelliseen hoitoon tullessani viereisellä punkalla oli nuori uusija. Mä alan vähän kyllästyä näkemään noita taudin uusimisia, vaikka tietenkään ne onnelliset tapaukset ei tuolla osastolla pyöri. Tämä oli jo kolmas noin itseni ikäinen kaiffari, jolla tauti oli tullut takaisin. Tässä tapauksessa remissiota oli kestänyt huikeat pari viikkoa. Kuvitelkaa sitä fiilistä, kun ensin sanotaan homman olevan ok ja parin viikon päästä kerrotaan, että ruetaas taas runttaamaan vähän lisää sytoja suoneen. Ihmeen ok tuntui kuitenkin henkisesti olevan, vaikka tokikin aika roisia läppää aiheeseen liittyen heitettiin. Tuskin siinä terveet olisi edes kyydissä kestäneet :)

Jotenkin vaan tuntuu, että kohtuuttoman paljon näkee noita uusimisia, että voisi edes utopioissaan kuvitella selviävänsä yhdellä rundilla. Kai niitäkin sitten vaan pakko on olla, mutta aika kova juttu se on nähdä noinkin monta tapausta lyhyessä ajassa, kun ottaa huomioon sairastuneiden kokonaismäärän tässä ikäluokassa.

Mutta ehkä en enempää mieti näitä öisin, luotan vaan tilastoihin ja yritän vielä keskittyä tähän ekaan rundiin.


t. Madratios


12 kommenttia:

 1. Morjens sinne. Löysin vasta blogisi ja jäin heti nalkkiin. Odotan, että saan nyt hetken rauhan ja voin alkaa kahlaamaan tätä alusta saakka. Sitkeyttä sinne, saakeli soikoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro moro ja kiitos kommentista. Toivottavasti löytyy mielenkiintoisia juttuja :)

   Poista
  2. Heipä taas, onhan tää syöpä niin hemmetin mielenkiintoista, vai mitä ;) Ainakin musta huumori on lisääntynyt elämään huomattavasti. Kurkkaapas tänne, siellä olemme me..

   http://hyviksetvoittaapahikset.blogspot.fi/

   Poista
  3. No kyllä. Teidänkin blogi on tarttunut jo haaviin, eli on tullut katseltua :)

   Poista
 2. http://thee-little-things.blogspot.fi/?m=1
  Käy tutustumazza "kolleegasi"blogiin

  VastaaPoista
 3. Täällä eräs joka on ollut "hengessä mukana" alusta saakka;) En sairasta ko. tautia enkä mitään muutakaan itse.
  Kanssamatkustajana ja tuken vain ollut jo useamman vuoden, useamman kohtalotoverisi kanssa. Loistavaa luettavaa ja hengessä mukana ollaan vaikka ei kaikesta kaikkea tidetäkkään.
  Häntä pystyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet jaksanut seurailla :) Ei ole häntä koipien välissä, vaikka sattuu ja tapahtuukin.

   Poista
 4. Heissan taasen!
  Kyllähän nuo uusimiset on paskajuttu ja mulla se tapahtu sen 4 vuoden päästä ekasta... kyllä siinä itku pääsi kun olin jo mukavasti elävien kirjoissa mukana niin kyllä se tuli kuin nyrkki päin pläsiä :)Mutta muista sinä olet ainutlaatuinen tapaus eli sullahan ei välttämättä uusi :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti on tuollaisen jakson jälkeen aika musertava uutinen! Eihän sitä ikinä tiedä mitä tapahtuu, joten pitää yrittää olla murehtimatta. Toivottavasti säkin pystyt.

   Poista
 5. Heippa! Siellä sairaalassa tapaa heitä, joilla syöpä uusii. Me, joilla se ei ole uusinut, olemme kotona. Ja meitäkin on paljon. Valitettavasti se syövän uusimisen pelko on jäljellä, sille ei oikein voi mitään. Olen lukenut sinun syövästäsi jonkun verran ja saanut sellaisen käsityksen, että suurempi mahdollisuus sulla on siihen, että se ei uusi kuin siihen, että uusisi. Onnea vaan tämän ensimmäisen kerran taistoihin edelleen, hyvinhän tuo tuntuu menevän, kun mielesi olet saanut pidettyä kasassa noin hyvin. Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on. Aika näyttää mitä tapahtuu ja hyvin täällä on setti kasassa. Huomenna kuulee taas labroista lisää.

   Poista