maanantai 7. tammikuuta 2013

No drama today

37,5 oli korkein lämpö, johon tähän asti kuumemittari on kivunnut. Näinköhän sitä vaan kuitenkin tällä kertaa ilman antibiootteja selviäisi, koska tänään on lämmöt olleet koko päivän alle kolmeseiskassa. Olisipa piristävä poikkeus. Pientä palelua on edelleen ollut, mutta ei mitään pahoja kuumeoireita. Veikkaisin kokonaisleukosyyttien olevan yhden pintaan - näin oman kropan asiantuntijana ;) Muistaakseni ne siinä main olivat viimeksikin, kun noita alaselkä -ja rintalastakipuja ilmaantui. En tosin nyt kirveelläkään muista oliko minulla silloin mitään neutropeniaan viittaavia oireita.

Nyt myöskään muita kipuja ei varsinaisesti ole ollut, joten 17.1 saakka olisi hyvät mahdollisuudet ilman draamaa selvitä. Silloin alkaa seuraava (seitsemäs) hoito, joka muistaakseni kestää sen kolmisen päivää. Onhan se sentään lyhyempi kuin neljä päivää. Täytyy ajatella positiivisesti.

Tänään kävin myös hakemassa isomman koiran hoidosta, joten nyt koko perhe on taas koolla. Pienempi dogi on häärännyt lomalaisen ympärillä koko illan, mutta rauhoittui näin yötä vasten. Kovin oli innoissaan. Ei se ihan joka hoidon ajaksi ole hoitoon lähtenyt, mutta nyt sattui hyvä sauma vakio hoitopaikassa ja kyllähän se paljon tähän hetkeen auttoi.

Perheessä on nyt lisäksi kaksi toipilasta, kun mutsi oli telonut itseään hiihtoladulla ja murtanut olkapäänsä. Saapahan hetken levähtää ja maistella tätä sairasloman ihanuutta :) Tsemppiä mutsille!


t. Madratios
2 kommenttia:

 1. Moi! Mitkä fiilikset? Harmi äitisi keikaus, toivottavasti toipuminen sujuu hyvin.
  Koita elää vointisi mukaan normaalia elämää seuraavaan hoitoon.
  Noi elukat on kyllä mainioita: kun nuorempi kissa oli "pallit pois- leikkauksessa", kotoa pois ehkä kuusi tuntia. Voi sitä rakkauden ja hellyyden määrä mitä tämä vanhempi kissa osoitti toisen tultua kotiin. Koirakin oli selvästi täpinöissään, he nimittäin ovat bestikset.
  Voi hyvin hoitoa odotellessasi ja etenkin sen jälkeen.

  Tsemppiä toivoo Tellu

  VastaaPoista
 2. Normaalia elämää tässä on tullut vieteltyä, kun ei nyt mitään ylimääräistä ole ollut. Ihan vaan oleilua himassa tää pitkälti on.

  Isompi koira pitäisi viedä trimmaukseen, mutta tässä pelkästään oleillessa tulee näköjään hieman saamattomaksi myös. Pitää ottaa itteään niskasta kiinni.

  Kiitos tsempeistä.

  VastaaPoista