lauantai 5. tammikuuta 2013

Valvottuja öitä

Kuten mainittua, hellitti kipu viimeisen yöllisen epätoivoisen särkylääkesatsin seurauksena siedettävälle tasolle. Ja vaikka olen erittäin "hyväuninen", en kuitenkaan tuntiakaan yöllä nukkunut. Sen verran oli jomottelua alaselässä ja rintalastassa siltikin. Siedettävää, mutta uni ei tullut.

Jostain syystä aikaisin aamulla kipu taas paheni ja vedin vielä 50mg tramalia, jos se siitä helpottaisi. Jonkin verran auttoikin ja parin tunnin jälkeen sain jo untakin. Päivä menikin käytännössä nukustellessa ja vaikka jomotus oli samanlaista kuin yöllä, niin olin jo niin väsynyt, että uni tuli silti. Muutaman tunnin pätkiä kerrallaan. Nyt onkin sitten mielenkiintoista yrittää kääntää rytmi normaaliksi.

Pienimuotoiset paleluoireet alkoivat vaivata tässä illalla myös, mutta vielähän nuo lämmöt olivat normaalilla tasolla. Ei siis mitään pahaa horkkaa, mutta pientä kylmää väreilyä. Taitaa siis neutropeniaa alkaa puskemaan nyt, kun piikit on taas tältä erää piikitelty. Kunpa ei nyt infektiota puskisi, mutta henkisesti olen siihen jo kuitenkin valmistautunut. Jos vanhat merkit pitää paikkansa, niin muutaman vuorokauden sisällä ollaan jo antibioottiletkuissa kiinni. Nähtäväksi jää.


t. Madratios

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti