torstai 24. tammikuuta 2013

Vähän jäissä

Vähän on mennyt erilaisissa merkeissä nämä toipumispäivät mitä aikaisempien hoitojen jälkeen. Jotenkin tuntuu, että on väsyttänyt enemmän ja olo on aika-ajoin ollut utuisempi. Hippusen huimaustakin olen ollut aistivinani ja keuhkoissakin on välillä tuntunut oudolta. Ajoittaista pistelyä, jonka kuitenkin olen mielessäni laittanut pienoisen räkähöngän piikkiin. Kyllähän noista tietysti jo paranoian päälle saisi, mutta ei nyt jaksa. Kuvaukset kuitenkin tulee seuraavan hoidon jälkeen. Muistaakseni.

Labrat oli ihan ok. Ei mitkään maailman parhaat arvot, mutta hengissä niillä pitäisi ainakin hetken selvitä. Leukkarit vähän päälle yksi ja muita arvojapa en enää muistakaan. Jotain satasella alkavaa hemoglobiini kuitenkin oli, joten eiköhän se mulle riitä. Sovittiin, että soittelen, jos olo huononee.

Kaikki tutut tuntuu menevän naimisiin. Viikonloppuna olisi neljännet häät 6kk sisään ja kesällekin olisi jo kahdet tiedossa. Yhdet bileet olen jo taudin takia missannut, mutta katsotaan pääseekö sitä näihin karkeloihin ihmisiä pelottelemaan. Se on vähän siinä ja tässä, kun piikit loppuu, että ottaako sen riskin infektiosta vai ei. Tosin, jos ne leukkarit romahtaa, niin se infektio tulee kyllä himassakin pysymällä. Pitää varmaan tiirailla olotilan mukaan, että miten sitä jaksaa pystyssä huojua.

Vanhasta elämästä muistuttava Bossin slim fit uniformukin tuossa odottelisi. Kyllä sitä on komee, kun sen päälle roiskasee. Pyysin avopuolisoa maalaamaan mulle kulmakarvat, mutta jostain syystä ei suostunut.

Kivoja bileitä on kyllä nämä viimeiset häät olleet. Ei mitään jäykistelyä, vaan hyviä juhlia. Viimeisissä tosin itselläni oli jo möllykkä naamassa, mutta olin kuitenkin vielä autuaan tietämätön kohtalostani.

Eli häitä päin ja boolikulhon viereen. Valitettavasti alkoholittoman.


t. Madratios


1 kommentti:

  1. Kamala tämä vuodenaika. Meinaa vetää mehut "terveeltäkin".. Muistahan syödä vihanneksia ja hedelmiä, ja vitamiinejakin kannattaa lisänä vetää, kohta onneksi aurinko antaa lisää virtaa ja voimia meille kaikille.

    VastaaPoista