lauantai 5. tammikuuta 2013

Pään laikut

Lämpö huitelee jo yli 37:n lukemissa, joten varmaan kohta pääsee sisätautilääkärille päätä päivystyksessä infektion ohella näyttämään, mutta tässäpä vielä hieman epätarkka kuva uusimmasta sivaritulokkaasta. Tai mistä sen tietää liittyykö tämä sytostaatteihin, mutta luulisin liittyvän. Ei nuo laikut ainakaan aikaisemmin tuossa olleet. Olisiko tuo nyt sitten sitä savipuolta? Ei kutita tai muutenkaan tuntemuksin oireile.


Terve pää terveessä ruumiissat. Madratios

4 kommenttia:

 1. Voi kurja, jos taas on sairaalakeikka tulossa.

  Nettiarvaus nro 2: Hyperpigmentaatiota taitaa olla tuo pään ilmiö, on joidenkin sytostaattien sivuvaikutus. Toivottavasti sen oikea nimi selviää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä, mutta lämpötila kuitenkin seilaa koko ajan, kuten aikaisemminkin. Aina se on lopulta 38 saavuttanut, kun on alkanut seilaamaan, mutta katsellaan nyt. Nopealla googlauksella voit ihan hyvin olla oikeassakin tuon hyperpogmentaation suhteen.

   Poista
 2. täytyy vain toivoa parasta ja pelätä pahinta ettei joudu antibiootteihin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan vielä vältytty siltä. 37,5 oli korkein mihin nousi. Toivottavasti vältät sinäkin. Ne kun siirsi meidän hoidot eri tahtiin, niin ei olla enää yhtäaikaa antibiooteissakaan.

   Poista