torstai 14. helmikuuta 2013

Bad breath

Tässäpä tämä aika on mennyt toipuessa ja väsyillessä. Tosin nyt alkaa jo elämä taas voittaa ja ruokahalukin on alkanut pikkuhiljaa palailemaan. Väsyily ei kuitenkaan öihin saakka ole kantanut, koska pari viime yötä on mennyt valvoessa. Otin jopa temestan testimielessä viime yönä, että auttaako se mitään, mutta eipä auttanut. Tulihan siitä toki rauhallinen olo, mutta nukahtamiseen se ei kyllä auta pätkääkään.

Tänään oli taas perinteiset labrat ja ei sinänsä mikään yllätys ollut, että leukosyytit ja neutrofiilit olivat lähellä nollaa. Siihen kun yhdistää taas mitä ihmeellisimmän ja ällöttävän sivuoireen, kusen hajuisen hengityksen, niin se oli osastokeikka labrojen jälkeen. Epäiltiin jotain ketoositilaa, happamuusinfektioita tai mitä ikinä, jonka johdosta testailtiin verensokerit ja virtsa. Normaalia olivat, joten ei kai tässä ihan käsiin olla happanemassa. Toivottavasti alkaa stinky breath kohta helpottaa, koska tuskinpa on herkkua mun hengitystä haistella. Itsehän sitä en tietenkään haista...

Oli pientä riskiä, että joutuisin alhaisten leukosyyttien takia tiputukseenkin, mutta onnekseni sen vältin. Päädyttiin siihen ratkaisuun, että piikitän vielä tänään extra piikin zarziota. En kylläkään usko, että se mitään auttaa, mutta pitänee se tuonne nahkan alle tuikata.

Eilinen ilta meni frendin aloitteesta visioidessa jälleen uutta liiketoimintaa, joka olisi toteutuessaan jälleen jotain ihan muuta. Lennokkaita ideoita ja tämä keissi on menossa jopa rahoitusneuvotteluihin lähiaikoina. Kaukana toteutumisesta toki, mutta katsellaan. Kivahan näitä ideoita on pyöritellä, jos vaikka joku sattuisi toteutumaankin.

Loppuviikon voisi taas käyttää aivotyöskentelyyn pokerin parissa. Olen joskus aikanaan pelaillut hieman enemmänkin ja olen nyt viimeiset viikot verestellyt taitoja, laskenut todennäköisyyksiä ja analysoinut omaa peliäni. Nyt on aikaa tehdä tuotakin ja on ihan sopivaa aivojumppaa ajan kuluksi.


t. Madratios


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti