keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Ninja postimiehet

Joku on saattanut uutisissa tai facebookissa törmätä ninjaileviin postimiehiin, jotka jakelukierroksellaan äänettömästi ovikelloja soittavat ja jättävät sitten jakelukortin, että ketään ei kotona ollut, kun pakettia "yrittivät" jaella. Täälläkin näitä ninjoja näköjään on, koska jokunen aika sitten istuskelin tässä himassa, kun postiluukusta kolahti postit sisään ja myöhemmin niitä penkoessani tuollaisen jakelukortin niiden seasta löysin.

Liekö tullut hetkellinen toimintahäiriö tuohon ovikelloon, kun se ainakaan ei soinut.

Mitään en kuitenkaan ollut tilannut, joten asia jäi mieleen pyörimään, että mitähän kivaa sieltä on tullut.  Joku ylläri? Lopulta kuitenkin koko asian infektiohoitoon joutuessani unohdin ja nyt, kun sen taas muistin, oli tuo jakelukortti viivakoodeineen jossain paremmassa tallessa jo.

Lähdin kuitenkin innokkaana tätä yllätyspakettia hakemaan nyt näin ennen hoitoja, etteivät vaan mun ylläripalkintoa takaisin lähetä. Jännitys oli huipussaan ja palvelualttiin kassaneidin ansiokkaan etsinnän jälkeen tämä pakettikirje pelkällä nimelläni lopulta löytyi.

Ja mitä siellä onkaan - TT-kuvauksen varjoaine ja ajanvarauslaput! Ihmettelinkin, kun kuvauksiin mennessä useaan otteeseen kyselivät olinko juonut varjoaineen edellisenä iltana. Toistelin siellä sitten, että en edes ajanvarauslappuja ollut saanut, saati varjoainetta. Siellähän ne postissa olivat minua odotelleet. Olivatpa vielä kirjeessä, joka olisi heittämällä tuosta luukusta läpi tullut.

Ei ollut siis rahalähetystä tai edes Aasian matkaa, mutta meneehän se ilta tissutellessa tuota varjoainettakin. Lääkkeeks vaan.

Tänään osastolle verikokeiden tuloksista soitellessakin kyselivät, että olenko ryypiskellyt, kun maksa-arvot skidisti koholla olivat. Jos tuo paketti minulla siihen aikaan olisi jo ollut, olisin vastannut, että tänään vähän varjoainetta ajattelin kiskoa.

Eivät ne arvot onneksi niin korkealla olleet, että hoito niiden takia estyisi. Tosin lääkärithän voivat olla asiasta eri mieltä kuin hoitajat, mutta joka tapauksessa osastolle aamuksi kutsuivat.

Ja en siis ole todellakaan ryypiskellyt.t. Madratios3 kommenttia:

 1. Meillä on kans ninjapostimiehiä käynyt. Vieläpä täällä omakotitaloalueella ja kun minä joka ikinen aamu nään sen postimiehen kun se kurvailee talon eteen.... Kyrsii aina yhtä paljon jos on "suurikokoinen kirje" joka ei mahtunut laatikosta jne tekstillä se lappu. Ois voinu ees tulla koputtaan.
  Kaikenlaisia.

  VastaaPoista
 2. Tuohon terapia-asiaan. Minusta on väärin, että joudut sen itse maksamaan, koska juuri näissä asioissa kunnan kuuluisi tulla vastaan ja kuulut yleissairaalapsykiatrialle. Helsingissä on vielä kaupungin puoli, josta voit kysäistä varmuuden vuoksi: http://www.hel.fi/hki/Terke/fi/Terveyspalvelut/Mielenterveyspalvelut/Psykiatrian+poliklinikat Mutta kyllä sinä tuonne yleissairaalapsykiatrialle kuulut. Lisäksi, jos ei synkkaa - yleensä hoitajaa/lääkäriä saa vaihtaa. Sen voi sanoa lääkärille,joka antoi taas Pirkon ja Martin nimet. - Synkkaaminen on tärkein kantava voima terapiasuhteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just keskustelin tästä lääkärin kanssa ja mielipiteensä oli, että en noiden palveluiden piiriin kuulu,vaan joudun pelaamaan näillä jo mainittujen resurssien kanssa. Ehkä mä en sitten ole osannut käyttää tätä korttia tarpeeksi härskisti, mutta lähetettä ei yleispyskiatriseen tullut, vaikka siitä kysyin. Sanottiin jopa, että mulla on moneen muuhun nähden hyvä tilanne, jolla varmaan tarkoitettiin pelkästään hyvää, mutta omaan korvaan se särähti hieman.

   Poista