sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Nesteytys jatkuu

Kirvesniemen Harri aka. Hartsa kertoi oikeudessa saaneensa nesteytyksestä lisää puhtia suorituskykyyn. Hyvät on olleet nesteet, koska mulle se tuo ainoastaan jatkuvan kusihädän. No ehkä  mun yleisolo on hieman kohentunut, mutta se voi olla kipulääkkeidenkin ansiota.

Täällä siis ollaan edelleen ja näillä näkymin ollaan jatkossakin. Päivystävä lääkäri oli sosiaalisesti hieman haastava tapaus ja informaatiota joutui hitusen nyhtämään, mutta jos nyt oikein ymmärsin, niin tulevan viikon hoidot kävisin osastolta käsin. Tuo kipulääkitys lienee siihen syynä, koska sitä on tietysti kotona hankala suun kautta annostella. Se, että onko hoidot yksi vai kaksi kertaa päivässä jäi usvan peittoon.

Kuume nousi aamulla melkoista kyytiä 39:n tietämiin ja se aiheutti aika pahan kylmähorkan päälle. Pelkäsin, että hampaat lohkeaa kun kalisi niin paljon. Sen takia aamulla napattiin suonesta veriviljelyt, jotka eivät ainakaan vielä paljastaneet mitään hälyttävää. CRP oli jopa perjantaisesta laskenut, vaikka eihän se välttämättä infektiossa heti nousekaan. Nyt kuitenkin jo hikoiluttaa, koska suoneen tuikattu panadol lähti vaikuttamaan aika nopeaan.

Suu on siis vieläkin aika ilkeän näköinen ja joka päivä annetut hiiva-antibiootit ei ainakaan vielä ole tuonut tilanteeseen helpotusta. Lääkärikin yritti ontuvasti tsempata, että suu kyllä paranee hoidon loputtuta nopeasti. Olisi tehnyt mieli saivarrella, että ei se ainakaan kolmessa päivässä parane yhtään...

Jos kuitenkin jotain positiivista, niin lääkitys on kohdillaan. Ja vaikka se varmasti myös tietää vieroitusoireita, niin saan ainakin nukuttua.


t. Madratios


1 kommentti:

  1. Hieno homma, jos kivut on saatu vähän hallintaan :). Toivottavasti sun kuumeeski laskee pian. Mä lähen sinne Lappeenrannan kylpylään kuntoutuskartoitukseen pariks päiväks. Voimia! t: Sari

    VastaaPoista