tiistai 4. kesäkuuta 2013

Viikko 2

Helteet ne vaan jatkuu, eikä persehielle näy loppua. No on tämä puolivaraus edes vähän elämää helpottanut, mutta kyllä ei sitä vieläkään kauhean aktiivinen tule oltua. Toivottavasti jatkuu tällaiset jaksot läpi kesän, niin niistä jollain tapaa pystyisi jopa nauttimaan. Nyt tuota naamavärkkiä kun joutuu auringolta sädehoidon aikana suojailemaan.

Sädehoidothan jatkui tällä viikolla normaalisti, paitsi eilen aamulla oli mun hoitokone hajonnut. Niinhän siinä sitten kävi, että aamun hoito parin tunnin venailun jälkeen peruttiin ja siirrettiin sinne loppuupäähän. Toivottavasti pysyy nuo vehkeet nyt läjässä, niin ei veny hoito juhannuksen yli.

Ensimmäisen viikon aikana en oikeastaan huomannut mitään sivareita tulleen, paitsi jonkinlaisen väsymyksen. Siitä nyt taas on hankala sanoa, että johtuuko se sädehoidosta vai jostain muusta.

Viikonlopun aikana rasvailin naamaa ahkeraan ja jotain pientä arkuutta siinä pinnassa tuntuu, mutta isommin ei ole vielä palanut. Myöskään suun puolella ei vielä mitään isompaa ole havaittavissa. Ehkä jotain pientä arkuutta jossain kohtaa ikeniä, mutta ei mitään silminnähtävää kuitenkaan.


t. Madratios

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti