torstai 13. kesäkuuta 2013

Pahenee pahenee

Sinne meni puhekyky. Jatkuva kova polte ja kielen kärkeen levinnyt veresliha sekä rakkulat vaikuttavat näköjään niin, että on mieluummin hiljaa kuin sönköttää epämääräisesti. Jos jonkun lauseen saa sanottua, niin ärrävika ja ässävika loistaa läsnäolollaan. Muutenkin se tosiaan on melkoista sössötystä. Ja puhuminen myös siis sattuu melkolailla juurikin tuohon kielen kärkeen.

Aamulla lääkäri taas tutkii suuta ja mietitään, että miten tässä vai eikö mitenkään. Vaikka tuo laastari pitäisi olla aika rajua kamaa, niin tätä kipua se ei ainakaan vie pois. Otin jo pahimpana hetkenä kylkeen myös oxynormia, joka veti olon sellaiseksi, että sain muutaman tunnin nukuttua. Jännittää aina nuo opioidit, kun ne vaikuttaa jonkin verran hengitykseen, että herääkö sitä enää. Tosin näihin kipuihin ei juurikaan olisi välittänyt edes herätä.

Edellisen pillerin vaikutus loppui jo, joten nyt otin uutta ja kohta taas unten maille. En tiedä selviääkö tästä täysijärkisenä, vaikka on tullut jos jonkilaista koettua. Kyllä tämä tuli niin takavasemmalta ja meni aika kirkkaasti kärkeen.


t. Madratios

1 kommentti:

  1. Sä oot kyl saanu kestää jo ihan tarpeeksi...nyt sais jo helpottaa :(...oot ajatuksissani! t: Sari

    VastaaPoista