tiistai 18. kesäkuuta 2013

Se vaan ei parane

Viides päivä sairaalassa. Melkein toivoisi pilvistä ja viileää päivää, koska aurinkoisena päivänä huoneesta tulee todella kuuma. Aurinko nousee ikkunoiden puolelta ja vaikka pitäisi sälekaihtimet jatkuvasti kiinni, niin kuuma on silti.

Mikähän tuossa suussa on vikana, kun ei osoita mitään paranemisen merkkejä? Jouduttiin menemään takaisin tiputettavaan särkylääkkeeseen, kun olo kävi sietämättömäksi pelkän laastarin kanssa. Suu oli kuin tulessa ja ei tehnyt mieli puhua lausettakaan.

Kuumeilu tuntuu ainakin toistaiseksi asettautuneen, vaikka eilisissä labroissa CRP olikin kohonnut arvoon 45. Tänään lääkärinkierrolla sitä ei oltu vielä vastailtu, enkä ole jaksanut sen perään kyselläkään. Voimaton paska olo kuitenkin on. Päähän koskee. Särkylääkkeiden palautus entiselleen auttoi taas kipuun, mutta muuten olo on jotenkin huono. Voi tietysti johtua tästä kuumuudestakin.

Alkaa vähän tuntua siltä, että jos nyt ei ala ihmeitä tuolla suussa tänään ja huomenna tapahtua, niin se menee juhannus täällä.


t, Madratios

3 kommenttia:

 1. Voihan rähmä... Oletko kokeillut imeskellä jääpaloja..?

  Pikaista olon kohentumista toivotellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei auta jääpälät, xylocainit, mykosiitit tai mitkään muutkaan niksit saati litkut. Ainoa mikä ei kirvele on caphosol, koska sen ph on neutraali. Sekään tosin ei mitään ole auttanut, mutta kun aikaa on, niin huvikseen purskusttelen. Suolavesi todennäköisesti ajaisi saman asian.

   Poista
 2. kovasti kovasti tsemppii ja voimia sinne, vaikka ne tuskin auttavat...mut ei tässä muutakaan voi sanoa prkle...

  VastaaPoista