sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Temesta pelastaa

Pitänee olla tyytyväinen, että vieläkään en ole pöntön kanssa henkeviä jutustellut, vaikka viime yönä ei todellakaan kaukana ollut. Zofran ei kyllä ainakaan yksinään, varsinkaan yöksi, tunnu kauheasti auttavan. Se ei ole mitenkään miellyttävää, kun tiedät sen olevan tulossa, mutta et milloin. Kylmä hiki vaan puskee ja kaivelet pussia viereen jo valmiiksi. Ensin ajattelin jo tyytyä kohtalooni, mutta otin sitten kuitenkin puhelua osastolle, josta vastataan siis 24/7.

Jotenkin mahtavaa, että sieltä autetaan aina, kuten nytkin. Hoitaja otti nopean puhelun päivystävälle lääkärille, joka kirjoitti e-reseptin Temestalle, jonka kävin ehkä hieman kyseenalaisesti autolla ajaen hakemassa. Tosin enhän mitään ajamista estävää lääkettä ollut ottanut, vaan olo ei ehkä olisi ajamisen kannalta paras mahdollinen ollut. Toisaalta, eipä ollut juuri vaihtoehtojakaan.

Äkkiä kotiin ja puolikas Temesta naamariin. Vaikutus oli nopea, mutta tehokas. Huonovointisuus hävisi minuuteissa, kuten tajuntakin. Heräsin aamulla pirteänä :) Ensimmäinen kunnolla nukuttu yö, vaikka olikin droppien voimalla.

Otin nyt aamulla kuitenkin pelkästään Zofranin, koska se jollain tapaa auttoi päiväsaikaan eilenkin, eikä tuo Temestan tuottama tokkuraisuus näin päivällä houkuttele.

Ruokahalu on vielä tallella, vaikka jotain inhoja muutoksia tuolla suun limakalvoissa taitaa ollakin menossa. Kahvi ei enää maistu, mutta muuten kyllä tuntuu uppoavan ruoat hyvin. En tiedä oliko hyvä muuvi, mutta pakko oli saada eilen pussillinen kuivalihaa, Beef Jerkyä! Nam! Pitää yrittää nauttia tästäkin niin kauan kuin pystyy. Vettä yritän juoda pari litraa päivässä, mutta lopputuotteen väriin se ei tunnu vaikuttavan, vaikka kuinka lipittäisi. Minkähänlainen myllerrys siellä munuaisissakin on menossa...

Nappasin palveluntarjoajalta kanavapaketin kotiin, niin ei pääse tylsyys iskemään, joten tänään katsellaan miten MotoGP:ssä käy.


t. Madratios


2 kommenttia:

  1. Hei! Laittaisit kuvia siitä sun paukamasta niin mekin pääsemme seuraamaan kuinka se pienenee.

    Terveisin

    toinen sarkoomalainen

    VastaaPoista