torstai 30. toukokuuta 2013

Video sädehoidosta

Kuvasin kokeeksi iltapäivän session videolle. Leikkasin kaikki alkuhässäkät, asettelut ja loppusäädöt pois, niin pysyy ihmiset anonyyminä. Sädehoito ei siis tunnu miltään, mutta suun alueelle osuessaan maistuu metallille / lyijylle

Videossa olen siis valmiiksi aseteltuna ja kun musat napsahtaa pälle, niin aika nopeasti myös hoitoprosessi pärähtää käyntiin. Jostain syystä koneen asettelun aikana kohdassa 1:16 laite jämähtää aika pitkäksi hoitoasentoon nro. 2. En tiedä miksi se niin tekee, mutta tuossa kohtaa ei siis sädetetä. Noin se on tehnyt joka kerta.

Ensimmäinen sädetysasento alkaa kohdasta 3:07 ja varsinaisen sädetysäänen voi kuulla alkaen kohdasta 3:23. Säteitä annetaan muutamien sekuntien ajan kuudesta eri asennosta.

Naamamaskin päälle asetellaan joku tehostinlappu, joka kuulemma tehostaa säteiden vaikutusta posken pinnassa. Näkyy tuollaisena vihreänä läpyskänä naamalla. Ja se muuten vähän ärsyttävästi blokkaa toista sierainta, mutta eihän tuonne maskin alle ole vielä tukehtunut.


t. Madratios

4 kommenttia:

 1. Olipa mielenkiintoinen video. Sääliksi kyllä käy, kun vielä kipsikenkäkin jalassa.

  Voi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipsikenkä on vähän niinkö vyölaukku - tyylikäs ja käytännöllinen. Ei kai nyt sääliä sentään :)

   Poista
 2. Mielenkiinnolla katsoin myös. Itselleni on sädehoitomahdollisuutta pienenpienenä mahdollisuutena väläytelty, mikäli kasvainta (hyvänlaatuinen tämän hetken oletuksen mukaan) ei saada tulevassa leikkauksessa kokonaan pois. Tsempit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tosiaan on hyvänlaatuinen ja sädehoidoltakin välttyisit. Ei tuo liene niin tervetta touhua kuitenkaan.

   Poista