tiistai 25. kesäkuuta 2013

Hoidot jatkuu

Sädehoito jatkui heti maanantaina ja nyt, jos mitään ylläreitä ei pukkaa, on se perjantaina iltapäivällä ohi. Tosin kone aloitti heti maanantain kiukuttelemalla, joten yllärin mahdollisuus senkin johdosta on olemassa. Noi koneet kyllä kiukkuaa yllättävän paljon ja sädehoito on sen takia aika epävarmaa touhua. Maanantai-illan ajat olivat normaalisti sen about tunnin myöhässä. Toivottavasti kestäis nyt tämän viikkoa kone läjässä, niin saisi homman maaliin.

Suu on ihan okei, eli saan omatoimisesti alas vellit ja puurot. Kipulääkityksenä riittää pelkkä 50 fentanyylilaastari ja kielestä enää oikea sivusta on kipeänä. Enemmän juuri nyt vaivaa tuo vuotava nenä. Se vuotaa siis verta ja on sivuoire sädehoidosta. Säteet osuvat myös nenän alueelle kuivattaen limakalvot. Ei se nyt valtoimenaan vuoda, mutta aina kun niistää, niin silloin alkaa valuttamaan. Ja pakko on välillä niistää, muuten ei happi kulje. Ruiskin sinne kosteuttavaa tavaraa, mutta en ole huomannut silläkään olevan mitään vaikutusta.

Huomenna olisi kirralla laskimoportin poisto ja perjantaina ennen viimeistä sädehoitoa lähtisi tuo kipsikin kävelemään. Nyt olen jättänyt jo kepit pois, mutta linkkaamatta en pysty kävelemään. Ei, vaikka miten yrittäisi. Ehkä se siitä, kun saa tuon kipsin veks. Autoa sentään pystyn jo ajamaan.


t. Madratios

4 kommenttia:

 1. Kolme päivää vielä ja sitten piina on ohi! Eiköhän tuo suju jo rutiinilla ja tuskin mitään suurempia sivuvaikutuksiakaan ehtii tulla siinä ajassa nykyisten lisäksi. Toivottavasti pärjäät nenän kanssa.

  Iloitsen puolestasi jo etukäteen. Perjantaina tunne on varmaan sanoinkuvaamaton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oli jo lähellä, että kone ei hajonnut. Joutuivat resetoimaan kesken mun hoidon. Kestäis nyt perhana läjässä. Viimeisiä noi oikeesti vetelee. Niin paljon nissä on jatkuvaa häikkää. Kahden aikaan oli jo parin tunnin jonot. Kyllä mä kans luulen, että perjantaina kaikesta huolimatta on ihan hyvä fiilis, vaikka sitä skumppaa ei nyt pääsekään kilistelemään.

   Poista
 2. Hieno homma, ett saat kohta elää ilman noita hoitoja!! Ja hienoa, ett pystyt jo autoaki ajamaan :). Mä en pysty vielkää autoa ajamaan...tai oon kyl lyhyitä matkoja kokeillu likan koulun pihal ja kyl se onnistu, mut epäilyttää lähteä tielle ajelee, ku ei jalkoja kunnolla tunne :D. Mut hienosti oot kestäny kaiken ja nyt toivon, ett saat elää normaalia elämää kaiken ton p....n jälkeen :))) t: Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin vähän epäröin, että miten tolla himmeen kokoisella kipsikengällä kytkimen kans pärjää, mutta kyllä se siitä lähti sujuun. Mites tän syöpähomman nyt sit summais - paska keikka, mutta tulipahan tehtyä.

   Poista