sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Ennen ja jälkeen ensimmäisen hoidon

Joku kerkesi kysymään, että miltä se patti nyt sitten pienennyttyään näyttää. Hankala siitä on vertailukelpoista kuvaa napata, mutta jospa noista jotain pientä kuvaa saisi. Käsillä kokeillen jäljellä on ehkä 10-20% alkuperäisestä, vaikka kuvassa muutos ei ehkä niin isolta näytäkään.


Before

After

Kyllähän tuo tietenkin uskoa luo, vaikka pitkä tie siltikin edessä on. Pahoivointi ainakin tällä erää tuntuisi olevan hoidossa, mutta uutta sivaria pukkasi päivällä, jota kävin osastollakin näyttämässä. Kanyylikäden verisuonet nimittäin alkoivat punertamaan ja jopa pientä kipuilua oli havaittavissa. Ei kuulemma lääkärin mukaan mitään vaarallista, eikä tulehdukseen viittaavaa, joten jää seurantaan. Usein samanlaista kuulemma esiintyy punaisen sytostaatin jälkeen, mutta nämäkin ilmaantumisajat voivat olla jälleen kerran yksilöllisiä. Toivottavasti asettuu.


t. Madratios

4 kommenttia:

 1. Aivan mieletön muutos, onnea! Uskomatonta!

  Mulla tuli suonet todella kipeiksi muutamana kertana, suonet olivat tiputuskädessä tummanpunaiset ja kipeät noin viikon. Siihen ei vahvatkaan särkylääkkeet (Oxynorm)auttaneet. Suonikipuun ei kuulemma auta oikein mitään. Luepa Nuppien palstalta Käsi kipeenä ketju, siellä enemmän. Mutta sitten kun sulla on se portti, niin suoniärsytyksen ei enää pitäisi vaivata, on niin paljon isommassa suonessa se kanyyli. Tai no, mitä mä tiedän, ekat satsit omaan porttiin vasta tiistaina. Mut näin mulle on sanottu. Toivottavasti mun myrkyt toimii yhtä hyvin ku sun!

  VastaaPoista
 2. Erittäin loisto uutisia ja järkyttävän suuri muutos positiiviseen suuntaan heti näin alkuun. Tsemppiä ja jaksamisia. Täällä ollaan hengessä mukana niin lattealta kun fraasi saattaa kuulostaakin.

  VastaaPoista
 3. Suonikipu, se kuvaakin tuota kättä hyvin. Juurikin sellaiset punaiset ja kipeet ovat.

  Karim: Ei kuulosta lattealta :) Näkyillään täs joku päivä.

  VastaaPoista
 4. Wow, toihan on pienentyny ihan sikana, Todella mahtavaa!
  Lisäksi tykkään sun kirjoitustyylistä :)

  Tsemppiä,
  t. Samuli

  VastaaPoista