perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kohta kotiin

Pari tuntia vielä ja se olis sit rundi 11 siinä. Punaista kamaa tippuu viimeinen litra ja sen jälkenen pieni suonien huuhtelu ja himaan. Olo on ihan kohtuullisen pirteä, mitä nyt ruokahalu lähti kävelemään jo eilen. Iltapala ei enää uponnut ja huonetoverin ruokailujen ajaksi joutuu poistumaan huoneesta. Ei siis oikein kestä tuota hajua.

Suhteellisen kivuttomasti on mennyt tämä hoito, vaikka tokikin se rapsakka olo realisoituu täältä lähtiessä ja seuraavat pari päivää menee enemmän tai vähemmän nukustellessa. Pienehkö kalvo tuolla suussa taas on, joten saa nähdä mikä on ruokahalu hoidon jälkeen. Toivottavasti hyvä, koska kotoa tuli jo viestiä, että siellä on kokkailut käynnissä.

Tästäpä sitä kohta kotiin toipumaan siis.


t. Madratios

4 kommenttia:

 1. Hienoa! Taas yks etappi takana. Voisin melkein tuulettaa täällä, koska tiedän aika hyvin, mille kokkaajasta nyt tuntuu Ü. Meillä menossa toinen viikko yhdeksästä, siis sytoja. Sitten oletamme, että tämä lysti loppuu ainaiseksi. Onko tää muuten ärsyttävää kun tykitän omaa stooria tähän? Mulle tää on vuorovaikutusta "kohtalotoverin" kanssa, mutta en tiedä, miten sinä koet sen. Joka tapauksessa mahdollisimman hyvää vointia sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tosiaan ärsytä :) Mukava kuulla miten menee. Toivottavasti ei kummankaan tarvitse enää näiden myrkytysten jälkeen kyseisten aineiden kanssa tekemisissä olla.

   Poista
 2. Hieno homma, koht oot hoidot saanu, ei oo enää paljoa jälel :). Tääl Imatral sataa vettä, mut ei haittaa, kun se tuo vaan kevättä eteenpäin :) Hyvää viikonloppua ja tsemppiä! t: Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vettä tulee täälläkin, mut lähteepähän nuo loputkin lumet vähän nopeemmin. Ei tässä enää olisi kuin kahdeksan päivää sytoja, joten vähissä on. Ainakin alkutilanteeseen verrattuna. Nyt vielä vähän ruoka tökkii, mut eiköhän se tästä muutamassa päivässä ruokahalukin parane.

   Poista