sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Osastolla taas

Pari päivää lämmön sahailua ja oltiin taas siinä pisteessä, että edessä oli taksimatka päivystykseen. Neutrofiilithan ne oli taas romahtaneet ja nyt sitten ollaan antibioottitiputuksissa muutama päivä.

Kurkku on vähän kipeä ja syöminen on sen johdosta ollut hankalaa. Paino on taas sen ansiosta päässyt laskemaan ja nyt onkin keittosuolat kiinni, kun juominenkin on yllättäen hidasta ja sen verran kivuliasta, että sitäkään ei mielellään tee.

Ei siis mitään uutta. Tälläkin kertaa tuo kahden päivän hoito infektion aiheutti ja nyt taas parannellaan. Zarzio aloitettiin uudelleen ja kerran vuorokaudessa parit suonensisäiset antibiootit.


t. Madratios

4 kommenttia:

 1. Noin se menee. Tuttua. Mutta toivottavasti hoidot pysyy aikataulussa. Onko sulle tullut pääkipua tuosta neulasta -piikistä? Jokainen lääke tuntuu aiheuttavan jonkin uuden pikku vaivan, mitä pitää sitten lääkitä. Mutta kitkutellaan etiäppäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se päänsärkyjä itselle aiheuta, mutta useamman kerran on aiheuttanut opiaatteja vaatineita luusärkyjä. Tosin opiaatitkaan ei siihen oikein auta, jos oikein pahaksi äityy. Paikallistuu tuohon rintalastaan ja alaselkään.

   Poista
 2. Tosi kurjaa, ett sul on noin usein noita infektioita :(. Toivottavasti paranet pian ja onneks sullakin loppusuora kuitenkin häämöttää hoitojen suhteen. Tsemppiä! t: Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki arvot aika alakanttiin, mut eiköhän ne huomenna oo jo jonkin verran korjaantunu. Olo on ainakin parantunut ja kuume laskee aina ensimmäisten antibioottien jälkeen. Veikkaisin, että ti tai ke himaan.

   Poista