maanantai 22. huhtikuuta 2013

Lomalle mars

Veriarvot oli sen verran korjautuneet, että pääsin himaan lomailemaan. Aamulla pitää kuitenkin mennä vielä labroihin, sekä ottamaan antibiootit osastolle. Pois pitäisi taas päästä, kunhan labratulokset vain valmistuu. Jos niissä siis ei mitään ihmeellistä löydy. Hyvällä tuurilla on viimeiset antibiootit tällä erää, vaikka ei niiden tiputtamisessa kauaa nokka tuhise, kun toinen munuaisille vahingollinen tavara päätettiin parantuneiden veriarvojen takia lopettaa. Puolisen tuntia siis ja päälle huuhtelut, niin siinä on vuorokauden annos.

Arvothan on siis neutrofiilien osalta palautuneet zarzion ansiosta, mutta nyt se taas toi mukanaan nämä luukivut, jotka aamusta asti kovenevana ovat vaivanneet. Jouduin vielä aamulla piikittämään yhden tujauksen, joten voi tulla pitkät kivut. Ensimmäiset 10mg oxynormia otin jo ja ainakin vielä tässä vaiheessa tuntui edes vähän hillitsevän tuota rintalastan painepumppailua.

Tämän kiputason kanssa vielä selviää, mutta jos kovenee, niin rankkaa tulee. Siinä tapauksessa se on yritettävä mitä 20mg sanoo. Ainakaan nyt 10mg ei edes ruennut väsyttämään, joten tehot taitaa todella tuon kivun lievitykseen upota. Ja kyllähän sen tietysti huomaa tästäkin, että pystyy vielä tekstiä tuottamaan. Jos kivut on huipussaan, niin edes yhden lauseen kirjoittaminen ei meinaa onnistua.

Seisaallaan kun on paras olla, niin kävin sitten koirien kanssa ulkoilemassa. Kyllä juili kumartelu rintalastassa ja alaselässä, mutta kävellessä kipua ei juurikaan tunnu.


t, Madratios

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti