torstai 18. huhtikuuta 2013

Torstai on toivoa täynnä

Vaikka toisin luulin, oli neutrofiilit ja leukosyytit molemmat yli yhden, kun tänään taas kävin itseäni testauttamassa. Olo on ollut sellainen, että ajattelin niiden olevan automaattisesti lähellä nollaa.

Punainen aine tosin ei sinällään ole tälläkään kertaa odotuksia pettänyt, vaan kurkku alkoi kipeytyä tänään ja suussa alkoi muutenkin tuntumaan haavaumien poikasia. Limakalvovaurioita siis. Tulevat päivät näyttää mihin suuntaan tämä kehittyy. Ja vaikka tilastot ennustavatkin toista, niin jaksan silti uskoa (ainakin vähän), että tällä kertaa infektiolta välttyisin. Ja olisihan se kivaa, että tuohon syömiseenkään ei monen päivän taukoa tulisi.

Väsyttänyt on edelleen paljon ja se johtunee noista aineista, ei niinkään unen puutteesta. On tässä kuitenkin onneksi suhteellisen toimintakykyisenä säilytty.

Sairasloman jatkolappuja ei ole näkynyt, vaikka ne luvattiin postittaa. Saisivat nyt postitella ne tänne, niin pääsisi hoitamaan sen alta pois. Tuosta Kelasta kun ei aina tiedä, niin ei olisi sitten jännäkakka housussa, kun rahaa tulee näillä päätöksillä vain toukokuun loppuun. Jos ei huomenna ala kuulua, niin se on varmaan soiteltava niiden perään.

Jostain syystä myös mun kuvaukset oli aikataulutettu heti seuraavan hoidon jälkeen, vaikka nekin piti viime tiedon mukaan olla vasta viimeisen hoitokerran jälkeen. Mikähän siinäkin on syynä? Olivat alunperin laittaneet molemmat kuvaukset heti seuraavan hoidon jälkeiselle päivälle, mistä kylläkin jo älähdin. Ei toivoakaan, että jaksaisin tuolla ravailla pitkin raittia ja odotella kuvauksia, kun hoito on loppunut edellisenä päivänä. TT:n saivatkin siirrettyä parilla päivällä eteenpäin, mutta magneetti on heti hoidon jälkeen. Sanoivat vielä, että voisinhan minä jäädä hoidon jälkeen osastolle, josta saisin kyyditykset kuvauksiin. Vastasin ystävällisesti, että ei käy.


t. Madratios


2 kommenttia:

  1. Joo toi on kyllä tosi rankkaa, ett heti hoitojen jälkeen pitää kuvauksiin rampata. Ja en mäkään kyllä olis jäänyt yhdeksikään ylimääräiseksi päiväksi osastolle oottelemaan kuvauksia, jos ei oo pakko. Kyllä sieltä sairaalasta haluaa aina mahdollisimman nopeasti pois. Toivotaan, ett kuvauksista tulee hyviä uutisia, mä pidän sulle peukkuja :).t: Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai sieltä kaiken järjen mukaan mitään uutta pitäisi paljastua, mutta eihän sitä tietysti koskaan tiedä. Minusta seuraavan kuvauksen piti olla sädehoidon suunnittelua varten, mutta liekö haluavat sen jo tässä vaiheessa sitten tehdä. En tiedä.

      Poista