sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Usvainen pää

Pari ensimmäistä päivää on nyt nukusteltu ja olo on ollut likimain samanlainen, kuin aikaisempienkin hoitojen jälkeen. Tämä kaksipäiväinen tosin aiheuttaa ärsyttävämmän kalvon tuonne suuhun, joka vääristä kaiken ruoan maun. Vähän keittoruokaa olen alas saanut ja äsken yhden pakastepizzan. Suklaata ja mässyäkin tuolla on odottelemassa, mutta sen verran oudolta maistuvat vielä, että ei hirviä ahmia.

Pahoinvoinnin estolääkkeitä on mennyt ihan normaaliin tahtiin ja pahoinvoinnin kanssa ei ole nytkään tarvinnut erikoisemmin painia. Ihailtavan hyvin nämä after hoidot ovatkin sen suhteen menneet. Pari päivää nappailen aina noita hyväksi havaittuja nappeja ja sen jälkeen ne saa jättää pois. Sairaalassa huono olo meinaa aina vaivata, mutta poistuu melko tehokkaasti, kun kotiin pääsee. Vieläkään en kuitenkaan koko sytojen aikana pitkää sylkeä heittänyt, joten helpollahan tässä on selvitty.

Eli sellainen usvainen olo vieläkin, joten taidanpa suunnata taas tuonne peiton alle hengailemaan. Jospa se siitä huomenissa alkaisi taas olo piristymään. Pitäisi käydä vaihtamassa kesärenkaat autoonkin.


t. MadratiosEi kommentteja:

Lähetä kommentti