tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kohti toiseksi viimeistä

Vaikka mä perus pessimisti olinkin, niin kyllä ne vaan oli veriarvot korjautuneet. Neutrofiilit oli yli yhden ja leukkarit yli kahden. Hemoglobiini perus 111 ja trombosyytit viitearvoissa(!). Aika harvoin on mikään viitearvoissa, joten se on aina pienen juhlistamisen paikka. Verikokeissa oli yllärikin venaamassa, kun piti antaa myös virtsanäyte. Varmaan varuilta tuohon infektioon liittyen halusivat sen katsella, mutta eipä siinäkään mitään ihmeellistä ollut.

Eli torstaina alkaa hoito, kuten suunniteltu. Se on ihan hyvä, koska heti hoitojen jälkeen on kuvaukset ja työneuvottelut. Otin pikku pikku riskillä neuvottelut heti hoitojen jälkeen, koska noita aikoja on johtajismiesten kanssa niin hankalaa sopia. Kyllä sen tunnin pari jaksaa hyvän asian puolesta skarpata :)

Vappu menee yllättäen aika rauhallisesti. Parit alkoholittomat oluet ostin ja alkoholitonta simaa. Avopuolison serkku puolisoineen tulee käymään ja huomenna mennään mahdollisesti kaivariin. Vähän vielä omalta kohdalta kysymysmerkki, että jaksaako lähteä, kun siinä tulee käppäilyä melkoisesti. Toisaalta tuskin se pahaa tekee, joten pitänee yrittää skarpata, jos suinkin vaan kykenee.

Viettäkäähän muut vähän railakkaampi vappu, kun siihen saatatte jopa kyetä.


t. Madratios

4 kommenttia:

 1. Jos yhtään lohduttaa, niin ei kyetä. Simat mene suoraan suoneen eikä oo edes yhtään rusinaa. Mutta sun puolesta voidaan kanyylikäsi kohottaa ja kuivin huulin vähän hurrata. -Jos sillä sais vaikka verenpaineen nousemaan normaalitasolle ;) Simaa ja sarkasmia. Näillä jaksetaan tämänkin vapun yli. Tsemppiä haastatteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarkasmi on hyvästä. Jaksakaahan hoito läpi, niin on taas yksi steppi takana. Mulla on hoito to-su, joten kohta ne menee suoneen tavarat täälläkin. Mehukatti sima oli hyvää.

   Poista
 2. Hei, hienoja uutisia! Yritetään ottaa koodia huomenna Kaivarissa, jos vaikka törmäiltäis siellä. Tekstari taitaa toimia parhaiten, soittaminen on usein ollut vappuna aika haastavaa.

  VastaaPoista