torstai 11. huhtikuuta 2013

Rundi 11

Neutrofiilit oli yön aikana nousseet yhden pintaan, joten nyt on parisen tuntia valuteltu tämän rundin sytostaatteja. Vinkristiiniä (se joka vie tunnon jaloista) ainakin meni jo pikkuruinen pullo ja muista mulla ei ole hajuakaan. Sitä punaista litkua on luvassa muutama litra ja huomenna pääsenkin jo pois.

Vaihdettiin noista neutrofiileistä henkilökunnan kanssa pari sanaa ja liian matalilla arvoilla hoitoa annettaessa on aika todennäköistä, että hoidon jälkeen saa vielä infektion päälle. Sellaisen tosin saa näistä kahden päivän seteistä, vaikka ne olis mitkä. Mä kuitenkin mielessäni tuulettelin neutrofiililukemaa, joka itsestä tuntuu ihan normiarvolta. Se kun tuntuu niin usein heiluvan tuolla nollan tietämissä.

Ruinasin lääkärinkierrolla lisää saikkuakin. Kyllä. Ja vaikka Sarasvuo tällaisesta turhasta saikuttelusta saarnaakin, niin ei haittaa. Tosin eipä siinä mitään ruinaamista ollut, kun alunperin oli määrätty vain toukokuun loppuun ja nyt sitäkin osataan paremmin arvioida, kun tiedetään miten pitkään hoidot oikeasti kestää. Elokuun loppuun saakka sitä nyt kirjoiteltiin, mutta kyllä mä aion duuniin suuntailla heti, kun sellainen löytyy. Silti aika mieletöntä - vuoden sairasloma!

Näitä saikkujuttujakin joutuu vähän etuperoisesti miettimään, kun noissa kelan jutuissa saattaa joskus aina kestää. Ettei vaan käy niin, että maksuihin tulee katko ja syöpälaisen massit lopu. 300 päivääkään ei ole vielä täynnä, joten sillä kyllä pärjäilee, kun on noita veroja joskus maksanutkin. Ei siis pelkästään kuluttanut.

Yritin vähän kysellä, että milloinkahan sitä voisi hoitojen jälkeen ottaa lisää mustetta ihoon, mutta ei oikein osattu tarkasti sanoa. Mun käyttämällä artistilla kun on melkoisen pitkä jono, niin pitäisi rueta pikkuhiljaa varailemaan, jos mielii syksyllä itsensä piinapenkkiin saada. Näistä neulanpistoista kun ei tarpeekseen saa, niin pitäähän se nyt vapaaehtoisesti mennä sinne itseään kiduttamaan. Ei ole kyllä vielä mitään selkeää ideaa mitä sinne laittaisi, mutta tuskin nyt mitään Specsavers logoa kuitenkaan. Ehkä jotain tikku-ukkoja. Pääkalloja nyt ainakin.

Jos osaisin piirtää, niin hahmottelisin ideaa tässä aikani kuluksi, mutta kun en osaa, niin makoilenpa sitten vaan.


t. Madratios
2 kommenttia:

 1. Vai "turhaa saikkua"! Olet huumorimiehiä ja se on hyvä juttu tuon kaiken kamaluuden keskellä.

  Kun mansikkamehusta ja vinkristiinistä luin, niin alkoi mahassa kiertää - vielä 11 vuoden jälkeenkin! On ne niin tuhteja aineita.

  Tsemppiä ja voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos maistuisi, niin skoolaisin tuota pöydällä lojuvaa vichyä, sillä kaiken järjen mukaan on viimeinen mansikkamehu valumassa. Eikä ole edes paljoakaan tuolla putelin pohjalla. Kaksi viimeistä nimittäin pitäisi selvitä ilman tätä hauskuutta, joten good bye mansikkamehu!

   Poista