keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Labrojen kautta

Huomenna se alkaisi: rundi 11. Ehkä. Neutrofiilit oli reippaasti alle yhden, joten aamulla on vielä ylimääräiset labrat. Ilmeisesti haluavat tarkastaa, että trendi ei ole laskeva. On mulle muistaakseni hoito annettu vieläkin pienemmillä neutrofiileillä, mutta voihan se olla sidonnaista tiettyihin sytostaatteihinkin. Leukkarit kuitenkin oli yli 2 ja kai silläkin arvolla joku vaikutus on.

Olo on hyvä ja innolla odotan taas huomista myrkytystä. Toivottavasti se ei viivästy, koska viivästyminen pidentää koko loppu hoitojaksoa. Ei siis vain yhtä hoitokertaa. Yksittäisten hoitojen välillä on oltava se tietty breikki ja jos yksi viivästyy, kaikki viivästyy.

Rundi 11 kestää vain kaksi päivää ja on hoitona sieltä helpoimmasta päästä. Tosin kun katselin hoitohistoriaa, niin olen jokaisen kaksipäiväisen hoidon jälkeen ollut myös infektiohoidossa. Jos siis tilastoja tuijottaa, niin sellainen lienee tämänkin kerran jälkeen luvassa. Usein näissä hoidoissa tarjoiltava punainen sytostaatti repii myös suun limakalvot hajalle, joka ei niin hauskaa ole sekään.

Ihan hyvä fiilis kuitenkin miettiä, että pikkuhiljaa alkaa olemaan sytostaatit vähissä ja toukokuun loppuun mennessä ne olis taputeltu. 9kk sytoja on silloin takana ja on kyllä ollut melkoinen syksy ja talvi. Voin sanoa, että ei tule sytoja ikävä. Mutta ennen kuin alan sikaria vetämään, niin lusitaan nyt loppuun ensin.


t. Madratios1 kommentti:

  1. Toivon, että huomiset arvot sallivat tiputukset. Kuuntelin juuri radiosta Haloo Helsingin kappaletta Vapaus käteen jää, siinä sanotaan yhdessä kohtaa: "... mutta lupaan että huominen, on joskus monen vuoden takainen". Niihin sanoihin, terv. Eeva

    VastaaPoista