lauantai 20. lokakuuta 2012

Teini-ikä palasi jälleen

Kieltämättä se aina välistä hieman turhauttaa, että juuri kun kuvittelet kaiken olevan ok, jostain putkahtaa uusi sivuvaikutus. Tai enhän minä tiedä, olenko vain jälleen taantunut yläasteen tasolle, kun naamani alkoi viime kirjoituksen jälkeen kukkia. Aivan kuten silloin teininä. Ja voihan tietysti olla niinkin, että kun ihonhoitoni on ollut luokkaa miehinen, niin nyt iho on ajatellut, että ei tätä enää kestä. Miehinen ihonhoito on toisaalta mitä hellävaraisinta, koska naamaahan nyt ei pestä ikinä, vaan homman hoitaa suihkussa päälaelta valuva vesi. Miehisestä ihonhoidosta huolimatta, tai juuri siitä johtuen, minulla ei siis kuitenkaan ole ollut iho-ongelmia teini-iän jälkeen, paitsi nyt taas.

Vaikka naama näyttääkin nyt entistäkin rumemmalta, kompensoinee tasaisen epätasaisesti harveneva pääni karvoitus huomion keskittymistä pois kasvoistani. Toisin kuin miestyyppisessä kaljuuntumisessa, on oma versioni alkanut sivuilta. Jos kaljuuntuminen menisi aina näin, olisi se takuulla siistimmän näköistä kuin perus kaljuuntuminen päälaelta alkaen. Tätä menoa minulla nimittäin on luonnon irokeesi.

Myös aikaisemmin mainitsemani nenäkarvat ovat selkeästi harventuneet, eivätkä siis näytä jatkavan kasvuaan, joten toiveeni näyttää toteutuneen. Sheiverit saavat siis levätä ja kerätä voimiaan. Toivottavasti karvat kuitenkin kasvaisivat takaisin, koska kieltämättä näytän aika rujolta laikukkaalla päälaella varustettuna, sekä ilman parransänkeä.

Tänään aion kuitenkin nauttia kaikesta tästä huolimatta pari olutta, koska olen nyt selvinnyt ilman temestaa pari vuorokautta ja näin ollen uskallan sen tehdä, ilman pelkoa päättömästä sekoilusta vailla muistikuvia, joista päihdelinkin sivuilta temestan ja alkoholin yhteisvaikutuksesta luin. Soitin vielä osastolle ja varmistin, että enhän varmasti kuole pariin oluseen ja kyllähän sieltä lupa moiselle haureudelle annettiin. Tosin varmistettiin kuitenkin, että enhän nyt sentään baariin ole lähdössä. Lupasin auliisti olla näin tekemättä.

Kaikki tämä tapahtuu siis illalla, jolloin on nörtteyden multihuipentuma, kun muutama frendi saapuu  pelaamaan kanssani NHL13 peliä. Kävin vielä poistamassa tukusta kahdeksan pussia kuivalihaa tätä illan eventtiä varten, joten puitteet on ainakin kunnossa.t. Madratios

2 kommenttia:

  1. Moi!
    Just näin, pitää jatkaa ihan kuin ennenkin. Onnea peleihin, älkää kuitenkaan innoissanne tukehtuko siihen lihaan.

    Terv. Tellu

    VastaaPoista